Τηλεφωνικές Παραγγελίες 24310 75656
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
0.00 €
0
Άμεση Παράδοση Παραγγελιών
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 39€
Χωρίς Πιστωτική - Πληρωμή με Αντικαταβολή

Αποστολή & Παράδοση

Οι παραγγελιες βάρους έως 10 κιλά αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier). Οι παραγγελίες βάρους μεγαλύτερου των 10 κιλών αλλά και προϊόντα μεγάλου όγκου αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία.


Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier)

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Για την ηπειρωτική Ελλάδα οι παραγγελίες προϊόντων που είναι άμεσα διαθέσιμα παραδίδονται στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται εργάσιμη ημέρα μέχρι τη 13:00 το μεσημέρι αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Σε διαφορετική περίπτωση ως πρώτη εργάσιμη λαμβάνεται η επόμενη εργάσιμη μέρα. Ο χρόνος παράδοσης για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές διαμορφώνεται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες για τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα. Αν κάποιο από τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει δεν είναι άμεσα διαθέσιμο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον χρόνο παράδοσης.

Το κόστος των μεταφορικών είναι 3€ για παραγγελίες έως 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1€.

Αν επιλεγεί ως μέθοδος πληρωμής η αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,5€.


Αποστολή με μεταφορική εταιρεία

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Για την ηπειρωτική Ελλάδα οι παραγγελίες προϊόντων που είναι άμεσα διαθέσιμα παραδίδονται στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει σε 7-10 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές διαμορφώνεται σε 7-15 εργάσιμες ημέρες για τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα. Τα έξοδα αποστολής μέσω μεταφορικής εταιρείας είναι 15€ και δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας μέσω αντικαταβολής.