Τηλεφωνικές Παραγγελίες 24310 75656
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
0.00 €
0
Άμεση Παράδοση Παραγγελιών
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 39€
Χωρίς Πιστωτική - Πληρωμή με Αντικαταβολή
-10%
Κάνε ΚΛΙΚ στην εικόνα για να τη δεις σε μεγαλύτερο μέγεθος
Δες περισσότερα προϊόντα σε:

Ορθοπεδικό Μαξιλάρι “COMFORT GREEN” Viscoelastic (Plus) ORTHIA 2405061

05.10.005
  • Ανατομικό σχήμα
  • Αφρός μνήμης viscoelastic
  • 2 διαφορετικές πλευρές στήριξης
  • Προσθαφαιρούμενο κάλυμμα με φυτικές ίνες μπαμπού
  • Το κάλυμμα πλένεται έως 30ºC
  • Διαστάσεις: 66 x 32 x 10 / 8 cm
  • Made in Portugal

70.00    78.00 
Κερδίζεις : 8.00 €  (-10%)
Διαθέσιμο
Υπολογισμός Μεταφορικών
Περιγραφή & Χαρακτηριστικά

 Η Orthia ως αποτέλεσμα της ισχυρής τεχνολογικής και καινοτόμου ικανότητάς της, έχει αναπτύξει μια νέα σειρά προϊόντων - Orthia Green – τα οποία είναι κατασκευασμένα με πιο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Διατηρώντας υψηλά πρότυπα ποιότητας, αυτά τα μαξιλάρια είναι ελαφρύτερα και πιο μαλακά για μεγαλύτερη άνεση.


Μαξιλαροθήκη με φυτικές ίνες μπαμπού

 Οι ίνες μπαμπού είναι 100% φυσικές, βιοδιασπώμενες και φυσικά αντιβακτηριδιακές με πολύ απορροφητική δομή που μοιάζει με πλέγμα και εξασφαλίζει ότι το μπαμπού ύφασμα του καλύμματος είναι πάντα φρέσκο και αναζωογονητικό. Η μικροδομή της ίνας μπαμπού δίνει στο ύφασμα μια πολύ απαλή και μεταξένια υφή, μεταδίδοντας μια αίσθηση πολυτέλειας.

 Με μοναδικές φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, το μπαμπού εμποδίζει και αντιστέκεται στην μόλυνση από επιβλαβείς μύκητες και βακτήρια, ενώ διαθέτει επίσης υψηλή αναπνοή και εξαιρετικό αερισμό.

 Η υψηλή απορροφητικότητα της υγρασίας και το γρήγορο στέγνωμα αποτρέπουν την συσσώρευση οσμών και καθιστούν το κάλυμμα εξαιρετικά ανθεκτικό, επιτρέποντας έναν υγιή και ξεκούραστο ύπνο για πολύ περισσότερο χρόνο.


Αφρός μνήμης Viscoelastic

 Το ορθοπεδικό μαξιλάρι Comfort Green είναι κατασκευασμένο εσωτερικά από αφρό μνήμης viscoelastic χαμηλότερης πυκνότητας όπου το καθιστά ελαφρύτερο, μαλακότερο και περισσότερο ευαίσθητο στην πίεση που δέχεται, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση κατά την διάρκεια του ύπνου. Ακουμπώντας το κεφάλι πάνω του διαμορφώνεται το περίγραμμα της αυχενικής μοίρας, παρέχοντας μια πιο ομοιόμορφη υποστήριξη, επιτρέποντας τη χαλάρωση των μυών του αυχένα. Διαθέτει ανατομικό σχήμα ενώ η κάθε πλευρά του έχει διαφορετικό ύψος σε σχέση με το εσωτερικό του που είναι πιο χαμηλό για καλύτερη εφαρμογή σε κάθε χρήστη.


Διαστάσεις

66 x 32 x 10 / 8 cm


Σύνθεση

Εξωτερικό: κάλυμμα με φυτικές ίνες μπαμπού (αφαιρείται και πλένεται μέχρι 30ºC)

Εσωτερικό - Αφρός μνήμης Viscoelastic

Σχετικά Προϊόντα
-16%
-12%
-10%
-10%
-17%
-20%
-9%
-24%